reliftxs.com and mydrmscne.com
Complaint 105377 Details

 • Date Occurred: 03/16/2014
 • Reported Damages: $311.80
 • !

The complaint is against an online dating profile

The complaint is a listing fraud posted on public forums or sites against an anonymous entity

The complaint is mobile text spam or smishing related against an anonymous entity

The company or person contact no longer exists

International boundaries

Var trygg på at jeg bare bandt meg til å prøve ut produktene (to krukker med forskjellig type anti-aging krem for ansiktet) til en billig penge, slik de averterte, men neida...
16. mars trakk de meg for NOK 29,50 x 2 slik de skulle. Men produktene uteble. Etter ca. tre uker fikk jeg i posten en krukke krem (50 ml, antagelig. Står ikke oppgitt på krukken hvor mye det er). La merke til at den så litt suspekt ut, siden merkelappen på krukken var klebet over en annen merkelapp, og jeg kunne tydelig skimte hva kremen hadde hett før ("Youthkit"), - nå het den "Derma Science". Kremen luktet godt og jeg har brukt den noen netter. Vet ikke om den har noen effekt ennå, men jeg har i hvert fall ikke fått utslett eller noe sånt. Kremen virker grei, men nå som jeg vet at det er lureri, vet jeg ikke om jeg tørr bruke den lenger.
2. april trakk Mydrmscne.com meg for NOK 544,59.
15. april trakk Reliftxs.com meg for NOK 642,11.
17. april trakk Mydrmscne.com meg for NOK 581,83.
Totalt har de til nå trukket meg for NOK 1826,83 (=Usd 311.80). Jeg har ikke mottatt noen fler krukker med krem enn den ene jeg har beskrevet.
Telefonnumrene i annonsen er ikke lenger i bruk. Det er søndag kveld (22. april) og jeg kommer ikke gjennom på telefon til nettbanken min. Regner med at jeg får ordnet med banken i morgen at de ikke får trukket meg noe mer...

Do You Have a Complaint?

Submit a Complaint

Comments

 • Hege
 • Hege SBID #ea84bcccc0
 • Posted 05/18/2014
 • Jeg opplevde akkurat det samme! Mottok først en krukke og deretter den andre. De var merket på samme måte som dine. Krukkene kom i en konvolutt uten noe som helst informasjon vedlagt, så det er heller derfor ingen mulighet til å kontakte firmaet. Jeg er blitt trukket over USD 200 og er temmelig irritert. Jeg har nå sperret mitt bankkort og får et nytt. Jeg kommer også til å anmelde dette via et skjema som jeg kan fylle ut fra banken. Min bankkontakt sa at jeg mest sannsynlig ville få pengene tilbakebetalt ved å gjøre det slik. Anmoder alle andre som er blitt lurt til å gjøre det samme. Dette er bare lureri fra ende til annet! Heretter kommer jeg ikke til å kjøpe noe som helst på nettet uten at jeg er ekstra nøye med å sjekke opp først.
 • Was this helpful?

Do You Have a Complaint?

Add a complaint and spread the word. High volume complaints have a better chance to get their money back. Submit a report and join forces with others like you!

Submit a Complaint Now

Business Profile Summary

 • Derma Science logo

Company Statistics

 • Complaint Against Derma Science
 • Complaints Filed: 200
 • Reported Damages: $1,334,355.26
Visit Complete Company Profile

What is SBID?

SBID is a unique id code that identifies the user's computer and location. SBID is used to prevent fraudulent postings and help our community find users who create duplicate user accounts.